Symantec laver vigtige ændringer i Endpoint Security porteføljen


Symantec ønsker at beskytte kunder mod cybersikkerhedstrusler, Endpoint sikkerheden er meget andet end malware.

Den seneste forskning viser at :


 • +33% forøgelse af mobil ransomware +600% forøgelse af IoT-angreb

 • +80% forøgelse af iOS- og Android-sårbarheder

 • +56% forøgelse af risikable Wi-Fi-netværk

 • +54% forøgelse af mobile malware varianter


Med disse endpoint trusler, der hele tiden ændrer sig, er det vigtigt, at brugerne kører de nyeste og mest opdaterede cybersikkerhedsløsninger, der er mulige for alle deres endpoints. Derfor har Symantec annonceret, at alle kunder, som kører Symantec Endpoint Protection Cloud (SEP Cloud) eller Symantec Endpoint Protection Small Business Edition (SEP SBE), vil modtage en gratis opgradering til Symantec Endpoint Security (SES) for resten af deres eksisterende abonnement. Når dine kunder installerer SESE, vil de blive beskyttet af branchens førende endpoint beskyttelsesplatform.

OBS: Der skal skiftes til SES fuldt ud før den 2. november 2020.Når dine kunder flytter fra deres nuværende SEP Cloud- eller SEP SBE-version, får de følgende avancerede sikkerhedsbeskyttelser:


 • Intensiv beskyttelse som muliggøre justering af detektions -og blokeringsniveauet separat for at optimere beskyttelsen og få forbedret synlighed i mistænkelige filer

 • Network Connection Security som identificerer useriøse Wi-Fi-netværk og udnytter hotspot teknologi til at levere en politikdrevet VPN og beskytte netværksforbindelser.

 • Kunstig intelligens (AI) - guidet sikkerhedsstyring til etablering af stærke sikkerhedspolitikker med færre fejlkonfigurationer til at hjælpe med at forbedre den overordnede sikkerhedsvedligeholdelse

 • Fleksibel implementering med understøttelse af lokale, cloud-administrerede og hybride modeller

 • Trussel intelligens opdateringer, baseret på Symantecs Global Intelligence Network Integration med andre Symantec-løsninger for mere komplet intelligens og korreleret analyse


Når du hjælper med at opdatere dine kunder til SESE, får du følgende fordele:


 • Mulighed i fornyelser: Når dine kunders abonnementer udløber, har du mulighed for at forny dem og flytte dem til Symantec Endpoint Security Complete.

 • Konfigurer til krydssalg: Hvis du konverterer dine kunder til SESE, vil du være i en meget bedre position til at sælge på tværs af Symantecs integrerede cyberforsvarsplatform, finde nye salgs muligheder efterhånden som kunderne konsoliderer sikkerhedsleverandører og sigter mod at forenkle deres infrastruktur.

 • Levér stærkere sikkerhed til dine kunder: SESE understøtter fleksibel implementering i det lokale miljø, i skyen eller begge dele. Denne fleksibilitet er afgørende for at sikre dine kunder, når de gennemgår deres digitale transformation. Derudover vil SESE fortsat modtage opdateringer til trusselsefterretninger og korreleret analyse for at hjælpe med at styrke dine kunders sikkerhedsstillinger.


Advarsel: I betragtning af denne ændring i Symantecs produktstrategi beder vi dig om at stoppe med at sælge SEP Cloud og SEP SBE med øjeblikkelig virkning og begynde at positionere værdien af denne forbedrede funktionalitet nu. Hvis du har en unik kundesituation, der berettiger en kortsigtet løsning, tillader vi salg indtil 4. maj 2020. Bemærk, at disse ændringer kun er transaktionsmæssige og påvirker muligheden for at licensere nye og yderligere brugere. Det påvirker ikke sikkerheden ved slutpunktet, og dine kunder vil fortsat være beskyttet.


Læs mere om Symantec Endpoint Security


Kontaktperson: Kim Borup Product Sales Specialist +45 30 16 13 70 kim.borup@arrow.com

Arrow ECS Denmark

Aarhus: Jens Juuls Vej 42, DK-8260 Viby

Ballerup: Lautruphøj 2-6, DK-2750 Ballerup

+45 70 25 45 00

 • Arrow Linkedin

© 2020 by Arrow  |   Privacy policy

salesbackup.ecs.dk@arrow.com