Mangler du DLP? Nu kan der tilføjes DLP til Symantec Endpoint Protection!

Skrevet af Kim Borup, Product Sales Specialist, Arrow


Symantec har netop annonceret Endpoint Data Loss Prevention add-on til levering fra 3 juni.


Symantec Endpoint Data Loss Prevention (DLP) vil blive tilgængelig som et add-on SKU til Symantec Endpoint Protection. Dette giver administratorer en dybere indsigt og kontrol over brugen af følsomme dato på endpoints ved at gøre brug af Symantec Integrated Cyber Defence Manager, en cloud baseret management konsol.


Mange bliver forskrækket over hvor kompleks en DLP løsning er, og ikke mindst hvor svært det er at installere og konfigurere de nødvendige regler for følsomme dato. Med denne løsning fra Symantec klares det hele nemt og ubesværet.


Denne løsning fra Symantec giver en helt unik løsning på markedet hvor man udnytter den allerede eksisterende Symantec Endpoint Protection til integrationen af Symantec DLP i kombinationen med Cyber Defence Manager. Normalt skal man ved DLP løsninger have et større setup med lokale DLP servere / databaser og ovenikøbet installere separate DLP agenter på Endpoints. Symantecs tilgang til dette gør at det hele er nemt at sætte i drift og ikke mindst at administrere.


Key Features :


Industriens ledende Data Loss Prevention: Symantec ™ Endpoint DLP overvåger de følsomme data, som bruges på endpoints og beskytter dem mod tab, misbrug og tyveri af data.


Trusselsbevidst databeskyttelse: Bekæmp datatyveri på ondsindede applikationer. Symantec ™ Endpoint DLP informeres af verdens største civile trusselinformationsnetværk (GIN), og forhindrer brugerinstallerede apps fra at få adgang til følsomme data.


Unified Cloud Management Console: Undersøger og afhjælper sikkerhedshændelser fra en intuitiv webbaseret brugergrænseflade. Symantec ™ Integrated Cyber ​​Defense Manager integrerer DLP, Endpoint Protection og andre cloud-managed sikkerhedsprodukter fra Symantec.


Common Agent Packaging og Device Management: DLP implementeres på de eksisterende Endpoint Protections. Der er derfor ikke er behov for at installere ekstra software for at få DLP funktionalitet. Opdatering af implementerede end point agenter opdateres selvfølgelig ved hjælp af Live Update-funktionen for at sikre, at enhederne altid er opdaterede og beskyttede.


Serverløs styring: Symantec ™ Endpoint DLP er en cloud tjeneste, der håndhæver sikkerhedspolitikker på de maskiner som har Endpoint Protection installeret. Der er derfor ikke behov for nogle DLP management installationer på det lokale netværk.


Compliance Out-of-the-Box: Start øjeblikkelig overvågning af dine følsomme data med mere end 70 foruddefinerede best practice sikkerheds -og compliance policy skabeloner til GDPR, HIPAA, PCI og meget mere.


Kontaktperson:

Kim Borup

Product Sales Specialist

+45 30 16 13 70

kim.borup@arrow.com

Arrow ECS Denmark

Aarhus: Jens Juuls Vej 42, DK-8260 Viby

Ballerup: Lautruphøj 2-6, DK-2750 Ballerup

+45 70 25 45 00

  • Arrow Linkedin

© 2020 by Arrow  |   Privacy policy

salesbackup.ecs.dk@arrow.com